Kvalifikacije u Temerinu: Vojvodina u Drugoj ligi?

  18 jun 2010
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Stonoteniserke Vojvodine iz Bačkog Gradišta su prošle subote na kvalifikacionom turniru u Temerinu ostvarile sjajan uspeh.

U baražu koji su igrale četiri ekipe (STK Unirea iz Uzdina, STK Spartak iz Debeljače, STK Vojvodina i STK Temerin), Gradištanke su zauzele drugo mesto koje vodi u Drugu ligu. Prvakinje baraža bile su stonoteniserke Uniree koje su u finalu pobedile Vojvodinu, iako su Gradištanke imale prednost od 3:2. Sjajan uspeh Vojvodina je ostvarila u sastavu: Aneta Poljak, Sabina Šurjan, Edina Benke i Emeše Lukač,
U upravi stonoteniskog kluba iz Bačkog Gradišta posle uspeha nisu krili zadovoljstvo, ali i brigu:
- Prezadovoljni smo. Devojčice su napravile sjajan rezultat koji se čini još većim kada se zna da su veoma mlade, da idu u treći, četvrti i sedmi razred osnovne škole. Posle ovog uspeha Upravni odbor kluba će odlučiti da li će ekipa biti prijavljena za Drugu ligu, jer su troškovi takmičenja osetno veći nego u Vojvođanskoj ligi gde su do sada igrale. Vremena za odluku je malo, jer do kraja meseca moramo uplatiti kotizaciju matičnom savezu i verovatno će to biti jedan od bitnih činilaca koji će opredeliti odluku da li će se ekipa od jeseni takmičiti u višem rangu - rekao je Šandor Poljak, trener STK Vojvodina.

S.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija