Prva Vojvođanska liga, grupa Sever: Početak sezone

  15 oktobar 2010
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Ovog vikenda startuju takmičenja u Prvoj vojvođanskoj ligi, grupa Sever za odbojkašice i odbojkaše.

Odbojkaški klub Bečej imaće ekipe u obe konkurencije. Devojke će 16. oktobra od 15.30 sati gostovati u Apatinu istoimenoj ekipi, a odbojkaši će u hali OSC-a „Mladost“ u nedelju od 19 sati ugostiti ekipu Vrbasa.
Odbojkašice Bečeja sa klupe predvodi duo trenera Aleksandar Ikić i Mate Radina. Radina je govorio o početku prvenstva:
- Ovog vikenda startujemo s takmičenjem u koje smo došli reorganizacijom liga iz nižeg ranga. Za nas je nepoznanica ekipa Apatina, ali sam uveren da će devojke koje su naporno i marljivo radile u prethodnom periodu, pružiti dobru igru i da ćemo ipak zabeležiti pozitivan rezultat.

Pripremne utakmice

Minulog vikenda ekipe OK Bečej odigrale su poslednje pripremne utakmice pred start prvenstva. Odbojkaši su u Kikindi poraženi sa 3:0 od istoimene ekipe, a devojke su organizovale mini-turnir sa tri ekipe. Mečevi su igrani u tri seta, a postignuti su sledeći rezultati: OK Bečej – ŽOK Vojvodina – 1:2, ŽOK Vojvodina – ŽOK Varadin – 0:3 i OK Bečej – ŽOK Varadin – 1:2.

Dragan Čolić će predvoditi mušku selekciju OK Bečej i sa klupe, kao trener i na terenu kao igrač, a o predstojećem meču na svom parketu sa ekipom Vrbasa kaže:
- Ekipa Vrbasa za nas je uvek predstavljala nezgodnog protivnika, naročito sada kada su se ojačali sa nekoliko iskusnijih igrača koji su igrali i u višim rangovima takmičenja od ovog. Očekujem najpre tešku utakmicu i veliku borbu za svaki poen. Moram napomenuti da smo kasno kre- nuli sa pripremama, tako da ćemo u toku prvenstva doći do željene forme. Prethodnih dana prati nas i nekoliko povreda, ali se nadamo da će biti sanirane do prvog ovogodišnjeg zvaničnog meča. Ovo nam ne predstavlja nikakav alibi i svi mi imamo želju da sa pobedom otvorimo ovo prvenstvo.

S. KatićNaslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija