Prva srpska liga, grupa Sever: Porazi odbojkaša Bečeja

  29 oktobar 2010
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U drugom kolu Prve srpske lige, grupa Sever minulog vikenda odbojkašice i odbojkaši bečejskog kluba doživeli su poraze.

Odbojkašice Bečeja su posle startne pobede u Apatinu, na svom terenu poražene od ekipe Mladosti iz Bačkog Petrovca maksimalnim rezultatom 0:3, po setovima 13:25, 20:25, 18:25. Već u prvom setu videlo se da će Bečejke teško doći do bodova, jer su se namerile na iskusniju i motivisaniju ekipu iz Bačkog Petrovca, koja je znala da iskoristi greške domaćih i da poentira. U narednom setu odbojkašice su pružile veći otpor, ali su gošće rutinski završile ovaj deo meča sa 2:0. Poslednji set je bio formalnost za igračice Mladosti koje su napustile Bečej maksimalnim rezultatom.
Trenerski duo bečejskih odbojkašica Radina-Ikić bio je nezadovoljan, ali i realan, jer je ekipa Mladosti u samom vrhu Prve srpske lige, grupa Sever. „Očekivali smo bolju igru naših devojaka, ali je kvalitet gošći ipak presudio“, izjavili su treneri.
Odbojkaši Bečeja su u 2. kolu Prve srpske lige, grupa Sever prošle nedelje gostovali u Bačkoj Palanci ekipi Merkura i doživeli poraz rezultatom 1:3, po setovima 25:21, 15:25, 18:25, 14:25. Posle dobijenog prvog seta momci trenera Dragana Čolića su potpuno pali i prepustili pobedu domaćoj ekipi Merkura. Bačkopalančani su ubedljivo dobili naredna tri seta, tako da ekipa Bečeja nije imala šanse da „otkine“ bod domaćinu.
Ovog vikenda na programu su utakmice 3. kola, odbojkašice Bečeja gostuju u Bačkom Dobrom Polju ekipi „Bačkog zmaja“, a odbojkaši će na svom parketu, u hali OSC-a „Mladost“, ugostiti ekipu Turije. Meč je zakazan
za nedelju, s početkom od 19 sati.

S.K.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija