Druga srpska liga „Srem-Južna Bačka“: Teškom mukom do prve pobede

  29 oktobar 2010
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U 5. kolu Druge srpske lige „Srem-Južna Bačka“ rukometašice Bečeja su prošlog vikenda na svom parketu savladale ekipu Hajduka iz Beške rezultatom 32:30 (16:16). Ovo je prva pobeda Bečejki posle godinu i po dana.

Meč je trebao biti odigran u Beškoj, napolju, na betonu, ali zbog hladnog vremena rukovodstva dva kluba su se dogovorila sa Savezom o zameni domaćinstva, pa se tako meč odigrao u hali OSC-a „Mladost“ u Bečeju. Domaći teren je trebalo da motiviše Bečejke da pruže svoj maksimum i zabeleže ubedljivu pobedu, međutim, desilo se nešto sasvim drugo: devojke su igrale loše, neorganizovano i samovoljno, a pobeda je rezultat lošeg kvaliteta ekipe iz Beške koja je do sada uvek bila poražena. Crno-bele boje Bečeja branile su Dimitrijević, Živić, Tolmač (3), Brizić (4), Milić, Kozarski (6), Voraček, Blažić (2), Malić (9), Miletić, Kolar, Sekulić, Eremić i Kosovac (8).
Trener Petar Bašić bio je nezadovoljan igrom bečejskih rukometašica:
- Očekivao sam ozbiljniju igru svojih rukometašica i ubedljiv trijumf, ali sam do kraja meča strahovao zbog pobede koja je bila unapred upisana. Podbacile su najiskusnije igračice, samovolja, želja da se igra samo napad a ne i odbrana, uslovila je da ekipa Hajduka postigne čak 30 pogodaka, skoro koliko su do sada postigle ukupno u prvenstvu. Ovakvim ponašanjem igračice me dovode u situaciju da napustim klub, pa da neko drugi vodi brigu o ekipi.
U poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva Druge srpske lige „Srem-Južna Bačka“ ekipa Bečeja je ponovo domaćin, ovog puta u goste joj dolazi tim Sente iz istoimenog mesta, a meč je zakazan za subotu, od 19 časova.

S.K.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija