Stoni tenis: Deveti „Kolenica Kup“

  31 avgust 2012
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Stonoteniski klub Bečej 23. septembra u sali OSC-a „Mladost“ organizuje Otvoreno prvenstvo Bečeja za veterane, popularni „Kolenica kup IX“. Takmičari će se boriti u četiri starosne kategorije: u apsolutnoj – seniori, pravo nastupa imaju svi igrači, u drugoj grupi će igrati takmičari starosti od 35 do 50 godina, u trećoj igrači od 50 do 60, a u četvrtoj osobe koje su starije od 60 godina.

Početak nadmetanja zakazan je za 9 sati. Ovaj turnir će biti treći po redu ove godine i pošto se boduje za konačan plasman, na kraju turnira biće proglašeni pobednici u sezoni 2012. Tri prvoplasirana igrača u sve četiri kategorije, osim medalja i diploma dobiće i robne nagrade, stonotenisku opremu.
Kotizacija za učešće na turniru je 1.000 dinara po igraču, a za učešće u dve kategorije treba platiti 1.500 dinara po igraču. Pored učešća na takmičenju, u cenu kotizacije je uračunat i ručak – kolenica – kao i kupanje na bazenu.
Prijave za učešće na „Kolenica kupu“ se primaju do 21. septembra, na i-mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili kod Milutina Glavaškog (064/13-18-221).

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija