PRVA LIGA SRBIJE: Poraz u drugom poluvremenu

  28 decembar 2012
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Klub malog fudbala Bečej u utakmici sa ekipom VIK Naisusa ponovio je greške iz prethodna dva kola, kada je utakmice gubio u drugom poluvremenu. Ekipa VIK Naisus iz Niša bila je bolja sa 5:3 (1:3). Bečejci su igrali ofanzivno, vodili sa čak dva gola razlike, ali su popustili u poslednjih 20 sekundi. Strelci za Bečej bili su Nebojša Sekulić (2) i Dražen Arvai (1).

Trener Bečeja Dejan Stanojev smatra da je poraz od Naisusa veoma teško pao njegovoj ekipi i da je fudbalerima predstojeća pauza i više nego potrebna.
- Igrali smo sa ekipom koja je po kvalitetu i po snazi ispred nas. Taktički smo odigrali dobro do izjednačenja, kada smo pali u igri. Bilo nam je teško, jer smo se borili i mislim da smo zaslužili bod. Mislim da je i publika zadovoljna našom borbom i igrom, a meni je žao momaka koji su zaslužili da imamo tri ili četiri boda više, ali šta je tu je, idemo dalje, a probaćemo da nadoknadimo to sa pojačanjima koji će igrati tek od utakmice sa Smederevom - rekao je Dejan Stanojev, trener Bečejaca.
Nakon pet kola Bečej je na devetom mestu sa tri boda, a ispod je samo Smederevo sa jednim bodom. Na tabeli vodi Ekonomac sa 15 bodova, koliko ima i VIK Naisus. Treći je Pirot sa osam bodova, a toj ekipi će Bečej gostovati u šestom kolu 12. januara.

I.S.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija