PRVA LIGA SRBIJE: Pobeda nakon mesec i po dana

  25 januar 2013
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Igrači Kluba malog fudbala Bečej ostvarili su prvu pobedu nakon mesec i po dana „posta” i utakmice sa novosadskim Tangom, kada su 1. decembra slavili sa 6:4. Posle minimalnog poraza u Pirotu sa 2:1, Bečejci su sa pojačanjima dočekali Smederevo i pobedili ga sa 4:1, iako se takav rezultat nije moglo naslutiti na početku meča. Poveli su gosti, ali su ubrzo domaći preko Žilića došli do izjednačenja. Prednost Bečeju doneo je Šošo, uvećao ju je Ladić, dok je Šošo svojim drugim, a četvrtim golom Bečeja stavio tačku na „i“.

Bečejci su na utakmici protiv Smedereva pokazali da neće biti lak zalogaj ni za jednu od prvoligaških ekipa. Brze kontre, stamena odbrana, oštar napad krasili su bečejsku ekipu na subotnjem meču.
Da idu bolji dani misli i trener Bečeja Dejan Stanojev.
- Odigrali smo kompletni, u punom sastavu, što je i rezultat pokazao. Želeo bih da se zahvalim bečejskoj publici, koja je došla u velikom broju, procene se kreću negde oko 600. Oni su najbolja publika na svetu. Predstoje nam još dve utakmice do kraja prvog dela prvenstva. Prvo idemo na noge Marbu a potom nam dolazi Kopernikus. Nova tri boda želimo da upišemo protiv Kopernikusa, dok je sa Marbom svaki ishod moguć. Želja nam je da prvi deo šampionata završimo sa devet bodova. Tu želju ćemo ostvariti ukoliko savladamo Kopernikus - rekao je Stanojev.
Mečom protiv Kopernikusa Bečej završava jesenji deo šampionata, ali se odmah, bez pauze, nastavlja takmičenje, jer počinje prolećni deo prvenstva. Bečejci trenutno zauzimaju 8. mesto na tabeli sa šest osvojenih bodova, a predstojeći rival Marbo je na trećoj poziciji sa 13 bodova dok se ekipa Kopernikusa sa kojom završavaju prvi deo prvenstvene trke nalazi na petom mestu sa 10 osvojenih bodova. U narednom kolu dočekuje poslednje plasiranu ekipu Vranje, tako da će predstojeći duel imati i karakter derbija.

I.S.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija