PRVA LIGA SRBIJE: Poraz u finišu

  22 februar 2013
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Igrači Kluba malog fudbala Bečej poraženi su u prošlom kolu Prve futsal lige Srbije na svom terenu od Kolubare iz Lazarevca sa 3:2.

Do vođstva su stigli domaći golom Lazića u 5. minutu susreta, da bi Roknić tri minuta pre odlaska na odmor izjednačio. Za razliku od prvog poluvremena, u drugom delu susreta do vođstva su prvo došli gosti golom Jelačića. Tada je trener Stanojev u igru umesto golmana uveo igrača, to se u prvim trenucima isplatilo, jer je ulogu Roknića iz prvog poluvremena preuzeo Šošo i doneo novo izjednačenje. Ipak, igra bez golmana obila se o glavu Bečejcima, jer u poslednjim trenucima utakmice gosti su prekinuli kontru Bečeja i uputili su loptu u prazan gol. To ime je doneo tri boda.
Trener Bečeja Dejan Stanojev je rekao da je poraz veoma težak za Bečej i da je pogrešio što je igrao bez golmana:
- U utakmici sa Kopernikusom sam igrao sa pet igrača, to mi se i isplatilo, dok protiv Kolubare, nažalost, nije. Moram priznati da nisam zadovoljan ni utakmicama koju igramo sa pojačanjima, jer se mučimo u njima.
Slično mišljenje ima i Aleksandar Tomin, koji poraz protiv Kolubare naziva porazom koji nije trebao da se desi:
- Moramo da pobeđujemo na svom terenu. Ipak, nije sve izgubljeno. Idemo Limanu u Novi Sad, gde se, što bi se sportskim žargonom reklo „vadimo“.

I.S.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija