Bečejski parlament zaseda 26. oktobra: Na dnevnom redu četvrti rebalans opštinskog budžeta ove godine

  20 oktobar 2015
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Na 41. zasedanju bečejskog parlamenta koji je zakazan za 26. oktobar, vladajuća većina odbornika treba da usvoji dva važna finansijska dokumenta: četvrti rebalans opštinskog budžeta ove godine i izveštaj o trošenju novca iz opštinske kase od januara do kraja septembra.

Na dnevnom redu sednice su i izveštaji o radu u prethodnoj godini javnih preduzeća Vodokanal i Toplana, donošenje saglasnosti na prvu, drugu i treću izmenu programa poslovanja Javnog preduzeća Direkcija za izgradnju, druga izmena plana rada Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Bečej „Đorđe Predin Badža“ za 2015. godinu, ali i saglasnost na odluke nadzornih odbora Vodokanala i Toplane o načinu pokrića gubitka.
Odbornici bi trebali da donesu rešenja i o usvajanju izveštaja o ostvarenju Godišnjeg plana vaspitno-obrazovnog rada Predškolske ustanove „Labud Pejović“ za prethodnu školsku godinu, da daju saglasnost na Godišnji plan rada vrtića za aktuelnu školsku godinu, na Predškolski program vrtića i na Razvojni plan ove ustanove od 2016. do 2020. godine.
Poslednje tačke dnevnog reda 41. sednice Skupštine opštine su rešenja o pokretanju postupka za pribavljanje nepokretnosti upisanih u Listu nepokretnosti broj 9193 k.o. Bečej, parcela 5439 u javnu svojinu opštine neposrednom pogodbom, o davanju saglasnosti na upotrebu reči Bečej u nazivu Pikado kluba i o organizovanju Komisije za sprovođenje postupaka otuđenja, razmene i davanja u zakup građevinskog zemljišta.
Odbornici bi najzad trebali da donesu i Plan mesta postavljanja plovila na delu obale i vodenog prostora reke Tise.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija