Eko-dan u Goranskom parku: Zasađeno drvo generacije

  08 oktobar 2014
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U okviru Dečje nedelje je danas, 8. oktobra, održan eko-dan u Goranskom parku, gde su đaci prvaci iz bečejskih osnovnih škola zasadili „drvo generacije“, pravili jesenje aranžmane na kreativnim radionicama, pogledali izložbu o istorijatu Goranskog parka, učili o biljnom i životinjskom svetu, igrali se i družili.


U 16 časova u Centru za decu i mlade u ulici Glavnoj 47 zakazano je „Druženje bez granica“, dece iz velikih porodica i dece iz vršnjačkog tima OŠ „Sever Đurkić“.

Za sutra, 9. oktobar, planiran je otvoreni dan u gradskoj kući, gde će u 9 časova biti organizovan prijem srednjoškolaca kojima će biti predstavljen rad uslužne kancelarije. Od 10 časova u gornjem parku kod Dečejg dispanzera počinje akcija „Teddy bear hospital“ koju organizuje OŠ „Sever Đurkić“ i Dom zdravlja, a namenjena je predškolcima i učenicima nižih razreda osnovnih škola. Takođe u 10 časova u Gradskom muzeju će u saradnji sa lovcima biti održane edukativne radionice za učenke nižih, a od 16 časova viših odeljenja osnovnih škola. Za 17 časova u Galeriji „Krug“ je zakazana humanitarna aukcija slika koje daruju članovi likovne sekcije amatera „Duga“.

Lj.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija