Sednica Skupštine opštine Bečej: Još jedan rebalans budžeta

  26 jun 2015
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Na 37. sednici Skupštine opštine Bečej koja je trebala biti održana juče (25. juna), kada su ove novine već bile u štampi, odbornici su najpre trebali da usvoje izveštaj o izvršenju opštinskog budžeta i završni račun budžeta za 2014. godinu, a potom i drugi po redu rebalans budžeta za 2015. godinu.

Na dnevnom redu sednice su i predlozi odluka o dodeli zvanja počasnog građanina i o dodeli godišnjih nagrada.
Odbornici bečejskog parlamenta trebali su da donesu odluke o pribavljanju i raspolaganju stvarima u javnoj svojini opštine, o Planu detaljne regulacije za rekonstrukciju i izgradnju dalekovoda DV 110 kv broj 142/1 Srbobran-Bečej, o platama i ostalim primanjima izabranih, imenovanih, postavljenih i zaposlenih lica u organima opštine, o izmenama i dopunama odluke o Opštinskoj upravi, o izmenama i dopunama odluke o obrazovanju Štaba za vanredne situacije, a zatim da usvoje izveštaje o poslovanju Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Bečej „Đorđe Predin Badža“, Gradskog pozorišta, Narodne biblioteke, Gradskog muzeja, Predškolske ustanove „Labud Pejović“ i Turističke organizacije opštine za 2014. godinu.
Potom su trebala biti na redu rešenja o davanju saglasnosti na prvu izmenu finansijskog plana LINK FTO, Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Bečej „Đorđe Predin Badža“, Predškolske ustanove „Labud Pejović“, Narodne biblioteke, Gradskog muzeja, Gradskog pozorišta, Turističke organizacije i Centra za socijalni rad za 2015. godinu.
Za kraj sednice bila su predviđena razrešenja i imenovanja članova u školskom odboru Tehničke škole, u Upravnom odboru Gradskog pozorišta, u nadzornim odborima Gradskog pozorišta, Gradskog muzeja, Centra za socijalni rad, Doma zdravlja, Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Bečej „Đorđe Predin Badža“. Poslednje tačke dnevnog reda su konstatovanje prestanka funkcije člana Izborne komisije opštine i razrešenje i imenovanje člana Saveta za budžet i finansije.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija