Sednica Skupštine opštine Bečej zakazana za 25. jun: Na dnevnom redu završni račun i još jedan rebalans budžeta

  19 jun 2015
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Za sledeći četvrtak (25. jun) je sazvana 37. sednica Skupštine opštine Bečej sa obimnim dnevnim redom. Odbornici bi najpre trebali da usvoje izveštaj o izvršenju opštinskog budžeta i završni račun budžeta za 2014. godinu, a potom i drugi po redu rebalans budžeta za 2015. godinu.

Na dnevnom redu sednice su i predlozi odluka o dodeli zvanja počasnog građanina (Mihajlo Šević) i o dodeli godišnjih nagrada (Laslo Galik, Dragan Knežev, „MGM plamen company“, Čaba Silađi, Slobodan Preradović, Krug kulture „ Dr Kiš Imre i Đijanta Lovaš) opštine Bečej u 2015. godini, ali i predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o ustanovljavanju godišnje nagrade i dodeli zvanja počasnog građanina opštine.
Odbornici bečejskog parlamenta trebali bi da donesu odluke o pribavljanju i raspolaganju stvarima u javnoj svojini opštine, o Planu detaljne regulacije za rekonstrukciju i izgradnju dalekovoda DV 110 kv broj 142/1 Srbobran Bečej, o platama i ostalim primanjima izabranih, imenovanih, postavljenih i zaposlenih lica u organima opštine, o izmenama i dopunama odluke o Opštinskoj upravi, o izmenama i dopunama odluke o obrazovanju Štaba za vanredne situacije, a zatim da usvoje izveštaje o poslovanju Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Bečej „Đorđe Predin Badža“, Gradskog pozorišta, Narodne biblioteke, Gradskog muzeja, Predškolske ustanove „Labud Pejović“ i Turističke organizacije opštine za 2014. godinu.
Slede zatim rešenja o davanju saglasnosti na prvu izmenu finansijskog plana LINK FTO, Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Bečej „Đorđe Predin Badža“, Predškolske ustanove „Labud Pejović“, Narodne biblioteke, Gradskog muzeja, Gradskog pozorišta, Turističke organizacije i Centra za socijalni rad za 2015. godinu.
Za kraj sednice predviđena su razrešenja i imenovanja članova u školskom odboru Tehničke škole, u Upravnom odboru Gradskog pozorišta, u nadzornim odborima Gradskog pozorišta, Gradskog muzeja, Centra za socijalni rad, Doma zdravlja, Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Bečej „Đorđe Predin Badža“. Poslednje tačke dnevnog reda su konstatovanje prestanka funkcije člana Izborne komisije opštine i razrešenje i imenovanje člana Saveta za budžet i finansije.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija