Opština Bečej objavila konkurs za stipendije za 60 studenata

  26 novembar 2021
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Lokalna samouprava će u akademskoj 2021/2022. godini sa po 8.000 dinara mesečno – oktobar/jul stipendirati 60 studenata sa teritorije opštine Bečej.

Konkurs za dodelu stipendija raspisala je Komisija za dodelu stipendija i objavljen je na sajtu opštine 23. novembra, a rok za prijavu je 15 dana.

Pravo da konkurišu za stipendiju imaju redovni studenti koji se finansiraju iz budžeta Srbije, sa prebivalištem na teritoriji opštine Bečej, ako su prvi put upisali tekuću godinu na studijama prvog i drugog stepena ili imaju prvi put upisan status apsolventa, odnosno studenta produžene godine, i ako su studenti od treće godine osnovnih studija (akademskih ili strukovnih) i od prve godine studija drugog stepena (master), te da su odmah po završetku osnovnih studija nastavili studije drugog stepena ili prvi put imaju status apsolventa na osnovnim akademskim ili master studijama.

Studenti moraju imati najmanju prosečnu ocenu 8, bez ponavljanja godine.

Obrazac za konkurisanje može da se preuzme sa zvaničnog sajta opštine, a prijave na konkurs se dostavljaju Opštinskoj upravi u kancelariji broj 7, na drugom šalteru radnim danima od 8 do 14 časova.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija