Prijave do 29. oktobra: Opština sufinansira mesečne karte studenata

  21 oktobar 2021
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Opština Bečej će sufinansirati troškove svakodnevnog prevoza u međumesnom saobraćaju prilikom kupovine mesečnih karata studentima koji imaju prijavljeno prebivalište na teritoriji opštine Bečej, a upisani su kao redovni studenti fakulteta i visokih strukovnih studija koji se finansiraju iz budžeta Republike Srbije – nakon što nadležni pokrajinski sekretarijat dodeli opštini sredstva.

Pravo na sufinansiranje prevoza imaju samo studenti koji se finansiraju iz budžeta Republike Srbije, koji nisu korisnici studentskih stipendija i kredita Ministarstva prosvete, Pokrajinske Vlade, odnosno lokalnih samouprava i drugih fondacija, organizacija i preduzeća, odnosno samofinansirajući, a svakodnevno putuju od mesta stanovanja do svog fakulteta ili visokih strukovnih studija.

Zahtev za regresiranje troškova svakodnevnog prevoza u međumesnom saobraćaju podnosi se u Opštinskoj upravi opštine Bečej (zgrada opštine, Opštinski uslužni centar, kancelarija 7, šalter 1, u prizemlju) od 8 do 14 časova na propisanom obrascu koji se dobija u pomenutoj kancelariji.

Zahtevi se mogu predati do 29. oktobra, do 14 časova.

Uz zahtev se prilažu: izjava studenta na propisanom obrascu, fotokopija kupljene mesečne karte kao dokaz da student svakodnevno putuje, fotokopija lične karte studenta ili štampani primerak sa čitača ličnih karata, fotokopija indeksa (stranice kojima se dokazuje identitet i svi do sada upisani semestri) uz prikaz originala indeksa radi uvida koji će prilikom prijema zahteva biti vraćen podnosiocu zahteva i uverenje studentskog servisa da je student redovno upisan i finansiran iz budžeta Republike Srbije za akademsku 2021/2022. godinu.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija