Počela izgradnja kružnog toka na Trgu Čilag: Prilaz trgu omogućen samo iz ulice Miloša Crnjanskog

  09 oktobar 2018
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Izgradnja kružnog toka na Trgu Čilag u užem centru Bečeju započeta je juče, 8. oktobra.

Iz lokalne samouprave je saopšteno da je reč o građevinskim radovima, koji su na redu nakon što su završeni podzemni radovi u vezi sa vodovodnom i toplovodnom mrežom.
Rok za izvođenje građevinskih radova je 60 kalendarskih dana, ukoliko vremenski uslovi to budu dozvolili.

Saobraćaj će izmenjeno funkcionisati u dve faze: u prvoj će prohodna biti samo ulica Miloša Crnjanskog u oba smera, dok će prilaz Trgu Čilag biti onemogućen iz ostalih pravaca.
U drugoj fazi radova saobraćaj će funkcionisati iz svih prilaznih ulica, dok će za frekvenciju biti zatvorena ulica Miloša Crnjanskog.

Kružni tok, to jest saobraćajnicu u obliku osmice gradi grupa izvpđača sastavljena od firmi „Put invest“ iz Sremske Kamenice, Slobodan Vujkov PR „Elektro liv“ iz Bečeja i Željko Milić PR „Elektrolumen“ iz Lukićeva.
Ugovor sa ponuđačem zaključen je 3. jula, a period važenja ugovora je 60 kalendarskih dana, računajući od dana uvođenja izvođača u posao prema dinamičkom planu koji je sastavni deo ugovora.
Procenjena vrednost javne nabavke bila je 27.648.912 dinara bez PDV-a, a ponuđena cena od jedine grupe ponuđača je identična procenjenoj vrednosti.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija