Turnir kadetkinja: LASK pobednik

  04 decembar 2009
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

NOVI BEČEJ: ŽFK „Novi Bečej“ bio je protekle nedelje veoma uspešan organizator Međunarodnog turnira kadetkinja (do 14 godina) u malom fudbalu.

Na turniru „Novi Bečej 2009“ koji je održan u sportskoj hali SRC „Jedinstvo“, pored dve domaće ekipe učestvovali su LASK iz Lazarevca,  Mašinac iz Niša, Ravangrad iz Sombora, Radnički 1919. iz Zrenjanina, Kikinda i Ekonomist iz Nikšića.  Turnir je protekao u znaku ekipe LASK koja je zabeležila četiri pobede i ostvarila gol razliku (28:1). Ekipa iz Lazarevca je u finalu pobedila Novi Bečej (4:0), dok je u borbi za treće mesto Mašinac pobedio Ekonomist (3:0).
Za najbolju igračicu proglašena je Aleksandra Savanović (LASK), a najbolja golmanka je njena klupska drugarica Sandra Milojević.  Golgeterke turnira su Jelena Čubrilo (LASK) i Nikolet Časar  (Ravangrad) sa osam postignutih golova.
Osvajanjem drugog mesta mlade fudbalerke Novog Bečeja napravile su pravi podvig. Novobečejke su  pobedile Mašinac (1:0), Radnički 1919. (2:0) i Kikindu (6:2). ŽFK „Novi Bečej“ trenira Dušan Jurković, a tim je igrao u sastavu: Livija Šimon, Keli Heđeši, Marijana Jankov, Melinda Sopka, Jovana Radišić, Vukica Erdeljan, Nikolina Abazaj, Dragana Juhas i Rita Čaba. Sve utakmice odlično su sudile Danijela Pavić i Eni Heđeši.             

Božićni  turnir

NOVI BEČEJ: U organizaciji SRC „Jedinstvo“ i KMF „Novi Bečej“, a pod pokroviteljstvom opštine Novi Bečej, od 11. decembra do 6. januara biće održan tradicionalni Božićni turnir u malom fudbalu (5+1). Uplata po ekipi, koja broji deset igrača, je 10 hiljada dinara, a prijave se primaju do 10. decembra u sportskoj hali SRC „Jedinstvo“ u Novom Bečeju. Ukupni nagradni fond je 300 hiljada, od kojih će pobedniku pripasti 190 hiljada dinara. Pored novčanih, obezbeđen je veliki broj robnih nagrada. Više informacija možete dobiti putem telefona 063/7157-163 ili 063/68-37-66.

S. Davidović


Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija