KMF Bečej: Cilj je ostati na vrhu

  05 februar 2010
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Prolećni deo sezone Druge futsal lige Srbije startuje 13. februara. Fudbaleri KMF Bečej u nastavak šampionata ulaze sa prvog mesta na tabeli sa dva boda više od drugoplasiranog Vršca koliko ima i trećeplasirani Tango.
Za predstojeća iskušenja u ligi Bečejci su počeli da se pripremaju pre mesec dana.

- Do sada smo odradili dvadesetak treninga. U početku je akcenat bio na sticanju fizičke spreme, a zatim smo krenuli sa kombinatorikom i igranjem prijateljskih utakmica. Do sada smo ih odigrali četiri, protiv prvoligaša SAS-a iz Zrenjanina, Novog Bečeja i Kule dva puta, a do nastavka šampionata planiramo da odigramo još dva meča – rekao je Dejan Stanojev, trener KMF Bečej.
Iako rezultati u pripremnim utakmicama nisu bitni za trenere vredno je pomena da su Bečejci oba puta pobedili Kulu (6:4, 3:2) kao i Novi Bečej, dok su od SAS-a poraženi sa 5:6. Trener Bečeja zadovoljan je trenutnom igrom svoje ekipe:
- Tokom svih pripremnih utakmica primenjivali smo napadačke i odbrambene akcije i kombinacije koje vežbamo na treningu. Veoma bitna nam je bila utakmica sa SAS-om, jer nas nešto slično očekuje i u utakmicama protiv Tanga, Vršca i Kačareva, ekipa koje kao i mi „pucaju“ na prvo mesto. Zadovoljan sam onim što smo prikazali protiv prvoligaša iz Zrenjanina, a u utakmicama sa Kulom i Novobečejcima sam šansu pružio svim igračima Bečeja.
Tokom zimskog prelaznog roka član KMF Bečej je postao Aleksandar Lazarević, dojučerašnji kapiten Tanga.
- Lazarević je dobar igrač sa dugogodišnjim iskustvom u futsalu i sigurno će nam biti od velike pomoći u prolećnom delu prvenstva, pogotovo u napadu. Ne smemo smetnuti sa uma ni činjenicu da smo njegovim dolaskom u naše redove oslabili direktnog konkurenta za titulu.
Bečejci u prvom kolu nastavka  igraju upravo protiv ekipe Tanga. Na pitanje kakav ishod očekuje, Stanojev je odgovorio kratko:
- Pobedu! Jedini cilj nam je da ostanemo na prvom mestu, pa pobede očekujem protiv svih protivnika do kraja lige.                  

S.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija