I b liga Srbije (m): Dubočica na startu

  13 oktobar 2017
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Odbojkaši MOK Bečej sutra startuju u prvenstvu Ib lige Srbije i na parketu sale SC „Đorđe Predin Badža“ od 19 časova dočekuju poznatog rivala, ekipu Dubočice iz Leskovca sa kojom su prošle sezone imali izjednačen skor. Savladali su na gostovanju Leskovčane, koji su na kraju prvenstva zauzeli 8. mesto, rezultatom 3:1, a na svom parketu su pretrpeli poraz u dramatičnoj završnici sa 3:2.

U okviru priprema za početak prvenstva ekipa MOK Bečej je odigrala seriju prijateljskih utakmica, poslednju u sredu sa ekipom Novog Sada. Na toj utakmici u sastavu nije bilo Veselina Džigurskog zbog bolesti.

- Imali smo generalnu probu sa Novosađanima, ali nisam mogao sve igrače da proverim - rekao je šef stručnog štaba MOK Bečej Slobodan Galešev. - Veselin je zakačio neki virus i bio je na infuziji. Međutim, najverovatnije će se oporaviti do subote, tako da ću moći da računam na njega za utakmicu protiv Dubočice, o kojoj ne znam mnogo. Na osnovu informacija kojima raspolažem od svojih kolega procenjujem da možemo da se nosimo sa njima. Normalno, neophodno je da igrači pruže svoj maksimum i da igraju kako se dogovorimo. Ukoliko tako bude, očekujem dobar rezultat, jer ova ekipa ima potencijal i potreban kvalitet.

U ekipi MOK Bečej u sastavu neće biti Nikole Džigurskog koji je po imenovanju za člana Opštinskog veća opštine Bečej prestao da bude aktivan igrač. Kapitensku traku je preuzeo  njegov brat Veselin Džigurski.                              

V.F.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija