Druga srpska liga „Srem-Južna Bačka“: Porazi od Želje i Slovana

  22 oktobar 2010
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Rukometašice Bečeja su u proteklih desetak dana odigrale dve zvanične utakmice, 12. oktobra u okviru Kupa Vojvodine igrale su u Žablju sa ekipom Želje i doživele poraz rezultatom 37:18 (18:5), a minulog vikenda su u 4. kolu Druge srpske lige „Srem-Južna Bačka“ poražene sa 32:20 (17:13) od ekipe Slovana iz Rume.

Utakmicu Kupa Vojvodine sa ekipom Želje u Žablju ekipa Bečeja je morala da odigra, jer joj je Savez zapretio novčanim kaznama. Na utakmici Bečejke su povele sa 1:0, ali je ubrzo zatim domaći tim napravio razliku od desetak golova, da bi tu prednost duplirao u 54. minutu kada je na semaforu stajalo 33:11 za ekipu Želje. Na ovom meču Bečejke su nastupile u sastavu Dimitrijević, Živić, Tolmač, Brizić (4), Injac (3), Kozarski (2), Voraček (1), Miletić (1), Bokić, Eremić (1) i Kosovac (6).
Meč koji je odigran prošle nedelje u okviru 4. kola Druge srpske lige „Srem-Južna Bačka“ u hali OSC-a „Mladost“ imao je dva različita poluvremena. U prvom poluvremenu dok su iskusnije igračice Bečeja, Malić, Kosovac i Brizić imale snage, Bečejke su bile u minimalnom zaostatku za spremnijom ekipom Slovana iz Rume. U drugom poluvremenu Rumljanke su „dodale gas“ i ubrzo napravile veliku razliku za čije dostizanje rukometašice Bečeja nisu imale snage.
Trener Pera Bašić o ova dva meča je rekao:
- I pored dva poraza moram biti zadovoljan prevashodno željom igračica da se suprotstave iskusnijim ekipama, ali i podatkom da više na utakmici pogotke ne postižu samo dve ili tri igračice, već šest ili sedam, što nije bio slučaj već dugo vremena. Od naredna dva meča, sa Beškom ovog vikenda i u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva sa Sentom kod kuće, očekujem bodove koje će moje devojke postaviti u gornji deo tabele, a to će biti veliki uspeh.
Naredno, 5. kolo Druge srpske lige „Srem-Južna Bačka“ rukometašice Bečeja igraju ovog vikenda u Beškoj protiv ekipe Hajduka.

S. Katić

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija