Stoni tenis – „Trofej Bečeja 2014“: Banat ubedljiv

  23 novembar 2014
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)


Prva četiri mesta na turniru „Trofej Bečeja 2014“ u stonom tenisu u kategoriji seniora održanom u subotu, 22. novembra, u sportskoj hali u SC "Đorđe Predin Badža" u Bečeju, osvojili su članovi Banata iz Zrenjanina.

Prvo mesto u konkurenciji 22 takmičara na turniru sa kojeg se ostvareni rezultati boduju za rang-listu najboljih igrača Stonotensikog saveza Srbije, osvojio je Vladimir Radonjić koji je sa 4:1 savladao svog klupskog kolegu iz STK Banat Valentina Nađa Nemedija, treći je bio Ilija Majstorović, a četvrti Uroš Gordić, takođe članovi ekipe iz Zrenjanina, koja je inače i aktuelni prvak Srbije.
Ovo takmičenje je trebalo biti održano u Vršcu, ali kako su Vrščani u poslednji čas otkazali domaćinstvo, organizacije turnira se prihvatio STK Bečej koji je nedelju dana ranije bio domaćin turnira za mlađe kategorije.
- Šteta je što dolazimo u ovakvu situaciju. Nije dobro ni za klubove, ni za igrače, a ni za stoni tenis uopšte - rekao je Milutin Glavaški, preedstavnik organizatora turnira u Bečeju. - Inače, u Bečeju je sve proteklo u najboljem redu što se tiče organizacije turnira, a kada je reč o takmičenju, mogu reći da je bilo zanimljivih i kvalitetnih duela iako je u finalu sve bilo jasno. Radonjić i Nađ Nemedi se dobro poznaju, tako da je Vladimir mirnom igrom sigurno došao do pobede.

V.F.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija