PRVA B LIGA SRBIJE: Na startu Singidunum

  25 novembar 2011
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Nakon skoro polugodišnje pripreme vaterpoliste Bečejca sutra na svom bazenu (OSC „Mladost“, 19 časova) očekuje prvi ovosezonski nastup u Prvoj ligi Srbije. Protivnik je uvek neugodna ekipa Singidunuma.

Darko Peslać, trener bečejske ekipe, protiv Beograđana izvešće, uz koju „kozmetičku“ promenu, istu ekipu kao i u prethodnoj sezoni. I pored toga što će na raspolaganju imati igrače koji su zajedno već jednu sezonu (neki od njih i više), iz razloga što su svih 11 ekipa približno jednakih kvaliteta, Peslać ne želi da licitira sa plasmanom svoje ekipe u ligi, ali je poznat cilj. Ideja vodilja za koju će bečejski vaterpolisti „ginuti“ u bazenu biće plasman u plej-of grupu, odnosno jedno od prvih šest mesta.
- Kako utakmice budu odmicale, u zavisnosti od postignutih rezultata i naše ambicije i apetiti će rasti. Generalno nakon trociklusnog pripremnog perioda iskorišćenog za fizičku pripremu, bazičnu pripremu u bazenu i rad na segmentima vaterpolo igre, nivo i ozbiljnost celokupnog trenažnog procesa digli smo na viši nivo u odnosu na prošlu sezonu. Obavili smo kako fizičke, tako i psihičke testove igrača i iz toga izveli izvesne zaključke koji će nam pomoći u daljem radu - zagonetan je Peslać pred prvi nastup vaterpolista Bečeja u sezoni 2011/12. Prve B lige Srbije.

I. Stepanov

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija