PRVA B LIGA SRBIJE: Remi u Skoplju

  09 decembar 2011
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Vaterpolisti Bečejca odigrali su u okviru trećeg kola Prve B lige Srbije, nerešeno (8:8) prošle subote u Skoplju sa šampionom Makedonije, Rabotničkim. Do prvih bodova Bečejci su došli u poslednje dve četvrtine kada su stamenom i razboritom igrom nadoknadili minus od tri gola iz prvog poluvremena (6:3). Strelci za Bečejac bili su Maćuk (2) i Tomićević (2), Cvetić, Strainov, Korovljev i Pelengić.

Trener Bečejca Darko Peslać po prvi put u svojoj trenerskoj karijeri kao glavne krivce za ishod meča imenovao je sudije.
- Skupo su nas koštale sudijske odluke, naročito odluke sudije iz Makedonije koji je direktno odgovaran za samo jedan osvojeni bod moje ekipe. Jedina pozitivna stvar subotnjeg meča je ta što smo u odnosu na drugo kolo i meča sa Singidunumom osvojili bod, što znači da smo krenuli uzlaznom putanjom - rekao je Peslać.
Trener bečejskih vaterpolista je dodao da je pred sutrašnji meč Bečejca i Naisa iz Niša u Bečeju sve moguće što se tiče rezultata. Utakmica počinje u 19 časova u OSC-u „Mladost“.

I.S.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija