JP Putevi Srbije: Započeta rekonstrukcija 2,1 kilometra puta Bečej-Bačko Petrovo Selo

  16 avgust 2016
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Dugo najavljivana rekonstrukcija 2,1 kilometra puta Bečej-Bačko Petrovo Selo započeta je danas, 16. avgusta. Investitor je JP Putevi Srbije, a izvođač radova je „Bačka put“.
Iz lokalne samouprave je saopšteno da je investicija vredna 55 miliona dinara, te da iz Puteva Srbije najavljeno da bi trebalo da bude završena za dva ili tri meseca, u zavisnosti od vremenskih uslova.

Na delu puta Bečej-Bačko Petrovo Selo, prema saopštenju iz lokalne samouprave, u toku je sečenje, skidanje i kopanje slojeva puta po strani, radiće se nova podloga, grebanje starog asfalta po sredini, izravnavajući sloj i dva nova sloja asfalta.
Drenažni kanali s obe strane deonice od 2,1 kilometar iskopani su u aprilu ove godine, a rekonstrukcija nekadašnjeg regionalnog puta R-122, sada državnog puta drugog reda između Bečeja i Bačkog Petrovog Sela započeta je 2010. godine, potom su radovi zaustavljeni, pa su nastavljena u julu 2012. godine, kada je urađeno samo 300 metara i u jesen 2013. godine rekonstruisano je oko dva kilometra, a od tada se čeka završetak preostalih 2,1 kilometra puta.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija