Koronavirus u Bečeju: Zvanično nijedan novi slučaj na brzom testu, jedan na PCR-u

  12 avgust 2020
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U poslednja 24 časa (od 11. do 12. avgusta) u kovid ambulanti Doma zdravlja Bečej brzim testom je testirano 13 osoba, a nijedna nije pozitivna na kovid-19, saopšteno je 12. avgusta iz Štaba za vanredne situacije opštine Bečej.

Ukupan broj pozitivnih na kovid-19, testiranih u kovid ambulanti Doma zdravlja na brzom testu od početka ovog talasa epidemije u opštini Bečej je 94, navodi se danas iz Štaba za vanredne situacije opštine Bečej, koji se poziva na podatke Doma zdravlja Bečej. Nejasno je kako je juče isti štab saopštio da je ukupan broj pozitivnih na kovid-19 na brzom testu 95.

U poslednja 24 časa pristiglo je 10 rezultata PCR testova od IZJZV od kojih je jedna osoba pozitivna, a 9 ima negativan nalaz na kovid- 19.

U poslednja 24 časa nije bilo upućenih na hospitalizaciju zbog simptoma bolesti kovid-19, a ukupan broj pacijenata dosad upućenih na hospitalizaciju, prema poslednjim informacijama iz Štaba za vanredne situacije opštine Bečej, je 17.

Građani za koje se sumnja da su zaraženi kao i osobe za koje se sumnja da su bili u kontaktu sa zaraženima, stavljeni su u četrnaestodnevnu izolaciju.

K.D.F.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija