Dom zdravlja: Od petka ginekološki pregledi svakog radnog dana

  11 avgust 2020
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Dom zdravlja Bečej će od 14. avgusta imati ginekologa na raspolaganju svakog dana, „zahvaljujući finansijskoj podršci lokalne samouprave“, saopštila je danas direktorka zdravstvene ustanove Kosana Nešić.

Podsetimo da je Bečejski mozaik prošle nedelje objavio da je jedini ginekolog u stalnom radnom odnosu u Domu zdravlja nedavno dao otkaz, a da će krajem avgusta Dom zdravlja da raspiše konkurs za prijem novog ginekologa u stalni radni odnos.

Ipak, pacijentkinje ne moraju da čekaju do kraja avgusta da bi dobile recepte, upute i da bi bile u mogućnosti da odu na trudničko bolovanje, jer će od 14. avgusta ponedeljkom i petkom raditi  dr  Ivana Šolajić, ginekologica koja je zaposlena u Domu zdravlja  Žabalj, „koja će moći da piše upute, recepte, bolovanja  i slično, a utorkom, sredom i četvrtkom, kao i do sada, nastavlja da dolazi dr  Ubović, ginekolog“, saopštila je Nešić.

Pacijentkinje preglede mogu da zakažu kao i do sada, na odeljenju ginekologije Doma zdravlja Bečej pozivanjem brojeva telefona: 062- 8862-046 i 021/6912-660, lokal 145.

K.D.F.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija