Štab Nove Demokratske stranke: Stvoriti alternativu

  21 februar 2014
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U Bečeju je prošle nedelje formiran izborni štab Nove demokratske stranke i otvorena kancelarija te stranke u kojoj su 18. februara na konferenciji za novinare predstavljeni kandidati za narodne poslanike sa izborne liste koalicije koju pored Nove demokratske stranke čine Liga socijaldemokrata Vojvodine, Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara i „Zajedno za Srbiju“. Nosilac liste je Boris Tadić.

Saopšteno je da je koalicija okupljena oko Borisa Tadića nastala „kao odgovor nepostojanju prave opozicije dosadašnjoj vlasti“ i na republičkom i na lokalnom nivou, čija je motivacija „okupljanje razjedinjenih građanskih snaga koje je potrebno da bi se stvorila alternativa ne samo dosadašnjoj vlasti nego i opoziciji“, te da ova koalicija „pretenduje ako ne na prvu, onda na drugu poziciju“ na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima.
Na koalicionoj izbornoj listi za narodne poslanike biće i trojica kandidata iz Bečeja, Zvonimir Stankov (NDS), Ištvan Tari (DZVM) i Radoslav Jelić („Zajedno za Srbiju“).

LJ.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija