Komunalno preduzeće „Potisje“: Raspored odnošenja sekundarnih sirovina za jun

  04 jun 2019
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Komunalno preduzeće „Potisje“ obaveštava građane opštine Bečej o junskom rasporedu odnošenja džakova u koje se stavljaju sekundarne sirovine.

Sa teritorije Bačkog Petrovog Sela i Poljanica sekundarne sirovine biće odnete 10. juna i samo sa teritorije Bačkog Petrovog Sela 24. juna.

Sirovine se iz Bačkog Gradišta i Radičevića odnose 11. i 25. juna, sa teritorije I Mesne zajednice 12. i 26. juna, iz II Mesne zajednice 13. i 27. juna, a iz III Mesne zajednice 14. i 28. juna.

Iz „Potisja“ mole građane da u džakove za sekundarne sirovine stave plastične boce u kojima su bili prehrambeni proizvodi kao što su sokovi, pivo, mleko, ali ne i plastične boce od jestivog ulja i jogurta, boce u kojima su bili razređivač, sredstvo za pranje posuđa, itd.

U džakove se mogu staviti limenke u kojima su bili sokovi, energetska pića, pivo i drugi osvežavajući napici, ali ne i konzerve od paštete, mesnog nareska, ribe, limenke od farbe i lakova.

U džakove za sekundarne sirovine sada osim kartona mogu da se stave i novine (običan papir) i papir koji se koristi za štampanje, ali ne i ubrusi, toalet papir i maramice.

Odnošenje džakova sa sekundarnim sirovinama obavlja se posebnim vozilom, ne u isto vreme kada se odnose kante za smeće. U MZ Drljan i Mileševo džakovi sa sekundarnim sirovinama se odnose kada i komunalni otpad.

Letnje radno vreme „Potisja“ je od 6 do 14 časova.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija