Džudo: Prvenstvo Vojvodine

  27 oktobar 2017
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Na Prvenstvu Vojvodine za mlađe pionire i pionirke održanom u Zrenjaninu 22. oktobra uz učešće 180 takmičara iz 31 kluba nastupili su i takmičari Džudo kluba Mladost iz Bečeja koji su osvojili 3 medalje.

Srebrne medalje pripale su Anđeli Prodanov u kategoriji do 56 kg i Kosti Šimiću (38 kg), a bronzanu medalju osvojila je Una Ivanišević u kategoriji do 52 kg.  Pored njih plasmanom u Zrenjaninu učešće na Prvenstvu Srbije koje će biti održano 28. oktobra, takođe u Zrenjaninu u organizaciji JSV i JK Proleter, izborili su još Leon Brankovič (60 kg) i Svetozar Vujatov (+66 kg) koji su zauzeli peta mesta.

Turnir na Palama

Na 23. Međunarodnom i memorijalnom turniru „Rajko Kušić“ za poletarce, poletarke, mlađe i starije pionire i pionirke i kadete i kadetkinje održanom 14. oktobra na Palama uz učešće 285 takmičara iz 28 klubova iz Srbije, Crne Gore i BiH, u konkurenciji mlađih pionira član Džudo kluba Mladost iz Bečeja Luka Šijački je osvojio srebrnu medalju u kategoriji do 46 kg kao i Anđela Prodanov u ženskoj konkurenciji u kategoriji do 56 kg, dok je bronza pripala Uni Ivanišević (52 kg) u konkurenciji mlađih pionirki i poletarki Neni Grbić (+43 kg).

Trofej Beočina 2017

Na turniru u Beočinu 14. oktobra za poletarce, mlađe i starije pionire i pionirke uz učešće 380 takmičara iz 40 klubova iz Grčke, Rumunije, Hrvatske, BiH i Srbije bronzanu medalju osvojio je Bečejac Svetozar Vijatov u konkurenciji mlađih pionira u kategoriji +66 kg.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija