Elaborat o mreži osnovnih škola: Javna rasprava do utorka

  10 april 2019
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U elaboratu o mreži osnovnih škola sa sedištem na teritoriji opštine Bečej predloženo je zatvaranje Osnovne škole „Petefi Šandor“ u Donjem gradu u Bečeju. Ukoliko Ministarstvo prosvete usvoji predlog, škola – koju pohađa 253 učenika, 80 odsto njih na mađarskom nastavnom jeziku – bi trebalo da bude zatvorena do septembra ove godine.

Elaborat je do 12. marta na javnoj raspravi i dostupan je na sajtu opštine Bečej: http://www.becej.rs/wpcontent/uploads/2019/02/ELABORAT-o-mrezi-OS.pdf.

Lokalna samouprava pozvala je pravna i fizička lica u opštini Bečej da daju svoje predloge, primedbe i sugestije na elaborat o mreži osnovnih škola na teritoriji opštine.

Primedbe se dostavljaju na propisanom obrascu u pisanoj formi sa naznakom: Radna grupa za izradu Elaborata o mreži osnovnih škola na teritoriji opštine Bečej, Trg oslobođenja broj 2, 21220 Bečej; neposredno preko pisarnice Opštinske uprave opštine Bečej ili elektronskom poštom na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Specijali