Godišnje nagrade u SO Bečej: Inicijative do 15. juna

  08 jun 2018
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Komisija za dodelu godišnjih nagrada i zvanja počasni građanin opštine Bečej raspisala je javni poziv radi podnošenja inicijativa za dodelu godišnjih nagrada, koje se dodeljuju na svečanoj sednici Skupštine opštine povodom 1. avgusta, Dana opštine Bečej.

Godišnje nagrade dodeljuju se organizacijama i građanima za značajna ostvarenja u privredi, nauci, umetnosti, sportu i drugim oblastima, čija je delatnost ili delo doprinelo privrednom i društvenom razvoju i ugledu opštine Bečej.

Inicijativu mogu podneti građani, organizacije, udruženja i ustanove u pismenoj formi, uz obrazloženje i potrebno je naglasiti za koju oblast-kategoriju potpisnici inicijative predlažu pojedinca ili organizaciju. Neobrazloženi predlozi za dodelu godišnjih nagrada neće biti razmatrani. Rok za podnošenje inicijativa je 15. jun, a  podnose se u Opštinskom uslužnom centru – kancelarija broj 7, šalter 2 ili ih treba poslati poštom na adresu: Opština Bečej, Komisija za dodelu godišnje nagrade opštine Bečej, Trg oslobođenja 2, 21220 Bečej, s napomenom „Inicijativa za dodelu godišnjih nagrada“.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci