Janko i Dragan Lukovski u KK Tisa: Predstavljen kamp na Letenci

  26 mart 2010
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Janko i Dragan Lukovski, vlasnici sportskog centra u Novom Sadu i košarkaške ekipe „Sport key“ posetili su prošlog četvrtka KK Tisa.

Poznati trener Janko Lukovski koji je trenirao mnogobrojne ekipe (Spartak, Vojvodina, Rabotnički…) i nekadašnji reprezentativac SRJ Dragan Lukovski koji je 1998. u Atini postao prvak sveta (igrao za Spartak, Vojvodinu, Partizan, Crvenu zvezdu, Fenerbahče, Ortez, Limož, Panionios…) su pionirima i kadetima bečejskog kluba predstavili deo programa kampa „Letenka“ koji će u julu biti održan na Fruškoj gori.
U sali OŠ „Sever Đurkić“ treneri „Sport keya“ su mlađoj grupi predstavili pozicioniranje pri šutu, a starijoj kretanje u kontri „dva na jedan“.
Sala u „Severu“ je bila puna omladine, ali i roditelja koji su zainteresovani za košarkaško napredovanje dece.
„Ovo što smo večeras prezentovali je samo deo onoga što se radi na kampu. Nadam se da smo roditeljima i deci približili obuku i edukaciju koju radimo na Letenci i da smo im pružili priliku da i oni upoznaju nas, što je veoma važno. Ovih nekoliko vežbi je samo mali deo devetodnevnog kampa, tokom koga će pored 18 treninga biti organizovano i druženje dece“, rekao je Janko Lukovski.

S.M.

Naslovi

Popularni Članci