Laufer

  14 novembar 2014
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U sredu u 13 časova na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu sleteo je avion „Er Srbije“ JU361 iz Amsterdama. Iz aviona je izašao lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, koji je zbog bolesti pušten na privremenu slobodu iz Haškog tribunala gde je u pritvoru proveo gotovo 12 godina.

 

Nekoliko stotina članova i pristalica radikala sačekali su svog lidera sa velikim oduševljenjem.
Lider SRS se sa aerodroma uputio u stranku. Posle obraćanja pristalicama koje su ga dočekale tamo, on je došao do svoje kuće u Batajnici.
Uoči dolaska tvorca transverzale „Karlobag, Ogulin, Karlovac, Virovitica” u Srbiji su započele raznorazne spekulacije. Počev od toga da će dolazak haškog pritvorenika destabilizovati zemlju, u čemu je prednjačio Aleksandar Vulin, ministar u crnom, koji je optužio SAD da kontrolišu Haški tribunal i da su sračunato odabrali trenutak kada će pustiti Šešelja u Srbiju kako bi srušio aktuelnu vlast, preko onog malicioznog Đorđa Vukadinovića: „Ko nije sačekao Šešelja, dočekuje Ramu”, pa do one, ultraljubičaste neurotično-poltronsko, okrenute prema AV od strane D. Vučićevića, koji će, kako se čini, do poslednje medijske kapi krvi braniti premijera i upozoravati da je reč o puzajućem državnom udaru.
Atmosferu je podgrejao i sam Vojvoda koji je rekao da je došao da sruši režim Nikolića i Vučića.
Vučić koji je želeo, a nikada nije postao četnički vojvoda, je svom političkom guruu poželeo dobro zdravlje, a Nikolić, predsednik Srbije koji je postao i ostao četnički vojvoda, je u utorak otputovao na Hilandar.
Sve u svemu, čini se da dolazak nekadašnjeg Slobinog najomiljenijeg opozicionara može da počne da liči na ono: „Sve što ste želeli da znate o AV, a niste smeli da pitate”. Jer njemu Laufer javlja.

V.F.

Više iz ove kategorije « Miško Decembar »

Naslovi

Popularni Članci