PFL Novi Sad: Po redu vožnje

  17 oktobar 2014
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Posle očekivane pobede protiv fudbalera iz Kulpina (7:0) pred svojim navijačima, i pored nerešenog rezultata (0:0) u prošlom kolu u Zmajevu, fudbaleri Bečeja su uspeli da zadrže distancu u odnosu na vodeću ekipu Mladost radost iz Srbobrana, koja je takođe neočekivano osvojila samo bod u prošlom kolu u Bačkom Petrovcu, odigravši nerešeno sa ekipom Mladosti 3:3.


- Pokušali smo u Zmajevu da slomimo protivnika presingom. Kada je to bilo već nadomak ostvarenju, izgubili smo dah i nismo uspeli da revalorizujemo učinjeno - kaže novi šef stručnog štaba Bečeja Atila Kasaš. - Moraćemo da promenimo neke stvari. Ekipa je mlada, ima potencijala, solidno je pripremljena, ali neke stvari u igri mogu da se unaprede i na tome ćemo insistirati. Moram istaći da me je vrlo žao što je došlo do prekida saradnje sa Novčićem, jer je dobro radio i imao rezultate. Međutim, dešavaju se i ovakve stvari u sportu. Nažalost, nema se mnogo vremena da bi se neke stvari podrobno analizirale. Prvenstvo je u toku, odluke se moraju brzo donositi. Nije prijatno, ali tako se mora.


U utakmici kupa Teritorijalnog fudbalskog saveza Novog Sada koja je odigrana u sredu u Čurugu između ekipa Hajduka i Bečeja 1918, pobeda je pripala domaćim fudbalerima rezultatom 4:0.


V.F.

Naslovi

Popularni Članci