Óbecsei tanári: Szakmai kompetenciák fejlesztése

  22 februar 2019
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Az Obrazovni impuls civil szervezet december végén megtartotta a már hagyományos, Óbecsei tanári című szakmai tribünjét. Ezúttal negyedik alkalommal akkreditáltatták a pedagógusok számára kötelező, évi egy ilyen jellegű rendezvény programját. Közel negyven szakiskolai tanár vett részt a kompetencia alapú tanulásról szóló tribünön.

Az összejövetel szűkebb szak-mai közönség számára volt meghirdetve az előző évek gyakorlatától eltérően – csak szakiskolákban oktató pedagógusok képzése volt a cél.

A kompetencia alapú tanítás fontosságáról szóló előadást gyakorlati példákkal színesítették az előadók: Branislava Ivković, Dragana Ćurčić, Marija Hajdić, Aleksandra Bakrač és Galgó Ferenci Andrea. „Az érdeklődők nagy létszáma és a feldolgozott témák iránti érdeklődés arra ösztönöz bennünket, hogy hamarosan hozzálássunk a sorban 5. Óbecsei tanári című rendezvény előkészítéséhez és akkreditáltatásához“, mondta Galgó Ferenci Andrea, aki szerint nem utolsósorban az is fontos, hogy a tanárok lakhelyükön lévő intézményben megszerezhetik a szük-séges továbbképzést.

A rendezvényt az óbecsei önkormányzat támogatta.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci