Urbanistički projekat buduće autobuske stanice: Nova stanica u industrijskoj zoni

  15 februar 2019
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Urbanistički projekat buduće autobuske stanice koja bi bila izgrađena u industrijskoj zoni, u Novosadskoj ulici bb, investitora Bečejprevoz d.o.o. biće javno predstavljen do 12. februara.

Javnu prezentaciju organizuje Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo, komunalne poslove, saobraćaj i inspekcijski nadzor Opštinske uprave u gradskoj kući, u kancelariji 51/A, od 11 do 15 časova.
Zainteresovani primedbe i sugestije na urbanistički projekat u vreme održavanja javne prezentacije mogu dostaviti opštini isključivo u pisanoj formi.

Površina parcele na kojoj bi bila izgrađena nova autobuska stanica u Bečeju je 11.434 m². Sa severoistočne strane graniči se sa ulicom 7. juli, a sa severozapadne strane sa ulicom Novosadska. Na lokaciji se sada nalaze objekti koji su u funkciji magacina i radionica autobuske stanice koja se nalazi u centru grada. Pojedini objekti se zadržavaju, a pojedini će se srušiti kako bi se obezbedio prostor za izmeštanje autobuske stanice sa peronima iz centralne zone Bečeja.

Opširnije na strani 4

Naslovi

Popularni Članci