DEČJI VRTIĆ LABUD PEJOVIĆ: Bejbi fest

  27 jun 2014
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Na „Bejbi festu“ 13. juna na Pogači 150 razdraganih mališana odmeravalo je svoje spretnosti i veštine u nekoliko „sportskih“ disciplina.


Uz smeh i pokoju suzicu, ali i podršku roditelja, braće i sestara, baka i deka prvo su na „teren“ od strunjača stupila deca uzrasta šest meseci, koja su se nadmetala u puzanju. Nakon neizvesne „borbe“, bilo je tu i vraćanja unazad ili kratkog prekida za odmor, pobedio je Akoš Serda, odmah za njim do cilja je stigao Dušan Major, a treći je bio Nikola Kulundžija. U disciplini guranja kolica najuspešnija je bila Milica Mitrović, drugoplasirana je Nikolina Crnogorac, a treće mesto je osvojila Jazmin Kiš. Na poligonu provlačenja kroz obruče najspretniji je bio Aljoša Kurjački, zatim Katarina Slavnić i Lana Vinčić, dok je na poligonu sa loptama pobedila Jazmin Kiš, drugo mesto je pripalo Katarini Slavnić, a treće Vuku Maniću. U disciplini odgurivanja motorića prvi kroz cilj prošao je Dragan Marković, drugi je bio Andrej Mrkšić, a treće mesto zauzela je Jazmin Kiš. U trci tricikala pobedio je Vuk Manić , drugoplasirani je bio Viktor Halaj, a treće mesto je osvojila Jelena Trivić, dok je u vožnji bicikla, u kategoriji četvorogodišnjaka pobedila Anamarija Baganj. Svi takmičari su nagrađeni sokićima i slatkišima, a najbolji i specijalnim medaljama koje je pobednicima u prvoj disciplini dodelio predsednik opštine Vuk Radojević.


„Bejbi fest“ sa puno entuzijazma i ljubavi nekoliko godina zaredom organizuju zaposleni u Dečjem vrtiću „Labud Pejović“, sa ciljem da se kod dece od najranijeg uzrasta razvija sportski duh i navika bavljenja sportskim aktivnostima. Ove godine „Bejbi fest“ priređen je peti, jubilarni put, sa dobrim izgledima da u Bečeju postane tradicionalna manifestacija za najmlađe.

LJ.M.

Naslovi

Popularni Članci