Gde za doček? - Izbor za svačiji ukus

  25 decembar 2009
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Bliži se Nova godina. Bečejski lokali organizuju doček Nove godine, po slobodnoj proceni sa nešto manjim izborom i skromnijom ponudom u odnosu na prethodne godine.
„Penny Lane“ će, već po tradiciji, doček organizovati za stalne goste koji će za rezervaciju ulaznice platiti 1.000 dinara, a hrana i piće će, onako domaćinski, u dogovoru sa gostima biti obezbeđena i posebno naplaćena.

Što se muzike tiče, ona će biti raznovrsna, u okvirima stila i ukusa koji neguje ovaj kafić, naravno, biće i sitnih iznenađenja, nagrada, karaoka...
Doček Nove godine u klubu „Stage“ će biti uz živu muziku grupe „A šta reći“ iz Vrbasa i DJ-a, a za 30 evra gostima se nudi piće u neograničenim količinama, švedski sto i iznenađenje u ponoć.
Ljubiteljima rok muzike se dobar provod nudi u „Stigmi“, gde je za 1.700 dinara obezbeđeno predjelo, večera, desert, piće, a goste kafića u ponoć očekuju i nagrade.
Oni koji vole disko muziku, najluđu noć mogu provesti u restoranu „Panorama“ za 2.000 dinara. U tu cenu je uračunat švedski sto i piće u neograničenim količinama.
U pozorišnom klubu „Vesela subota“ organizuje doček uz elektronsku muziku i DJ-eve. Broj mesta je ograničen, pa je cena ulaznice do 20. decembra bila 2.190, a od 21. decembra 2.490 dinara. Za taj novac će gosti dobiti piće, hranu („forneti“), šampanjac u ponoć, nagrade...
Oni koji više vole narodnu muziku, mogu da se opredele za neke od klubova - „Aleksandrija“, „Belami“ - gde je manje-više ista ponuda, ili za Gradsku kafanu (rezervacija ulaznice je 500 dinara, bez pića i hrane).  
Tu je i kompromisna ponuda tri lokala, „Bubamare“, „Termalca“ i picerije „Tisa“,  cena zajedničke ulaznice za žene je 1.650 dinara, a za muškarce 1.950 dinara. Za ovaj novac imate neograničenu konzumaciju pića i švedski sto i muziku od disko hitova, popa, roka, elektronske muzike do narodnjaka.
Oni sa debljim novčanikom koji vole mirniju atmosferu, najluđu noć mogu da provedu u hotelu „Fantast“, gde će ih zabavljati tamburaški orkestar i bend koji svira zabavnu muziku. Za 4.500 dinara dobićete dve svečane večere. Piće se plaća posebno.  
Bečejci koji Novu godinu žele da dočekaju van Bečeja imaju mogućnost da odaberu neki od turističkih aranžmana. Turist biro „Bečejprevoza“, uz redovnu liniju za Zlatibor nudi i petodnevni aranžman sa dočekom Nove godine u nekom od hotela na Zlatiboru ili trodnevni aranžman u Soko Banji po ceni od 13.500 dinara, u koju su uračunati prevoz, doček Nove godine, hrana, smeštaj, izleti... U ponudi je i splav „Rich“ u Beogradu po ceni od 45 evra u koju je uračunat prevoz i ulaznica, a tamo vas čeka hrana, piće u neograničenim količinama, tamburaši, igračice, nagrade... Za one koji žele da osete slast putovanja u inostranstvo, nudi se doček Nove godine na trgu u Segedinu, cena prevoza je 1.100 dinara.                                

LJ.M.

Naslovi

Popularni Članci