Međunarodni sajam obrazovanja u Novom Sadu: Bečejska Gimnazija nagrađena zlatnom medaljom

  17 mart 2017
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Gimnazija Bečej je dobila zlatnu medalju za kvalitet rada na 12. Međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi 2017“, koji je od 6. do 8. marta održan u Novom Sadu.

Ovo priznanje Gimnazija je ostvarila u konkurenciji obrazovnih ustanova iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, na osnovu rezultata rada škole koji su propisani pravilnikom sajma obrazovanja o ocenjivanju kvaliteta obrazovno-vaspitnih ustanova i na osnovu sledećih kriterijuma: originalnost i inovativnost sadržaja, medijski nastupi, školski časopisi, školski sajt, onlajn promocija, vannastavne aktivnosti, bezbedno radno okruženje, opremljenost učionica i kabineta, saradnja sa privredom, javnim službama i lokalnom samoupravom, uspešnost na takmičenjima, školski uspeh, nastavak školovanja, humanitarne i sportske aktivnosti, eksterno vrednovanje, zaštita životne sredine, opšti utisak.

„Nakon najviše ocene kvaliteta rada škole od strane Ministarstva prosvete i tehnološkog razvoja i godišnje plakete opštine Bečej, ovo je najveće priznanje koje je škola dobila za svoj rad i ostvarene rezultate. Time smo samo potvrdili visok kvalitet rada ustanove i njegovu prepoznatljivost u bližem i daljem okruženju. Zaokružen je duži vremenski period u kom smo pokušavali i uspeli da dosegnemo nove standarde, tako da nagrada predstavlja pravu satisfakciju, jer je najveće priznanje koje smo dobili u proteklih tridesetak godina“, rekao je direktor Gimnazije Bečej Miodrag Basarić.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci