Na gradskom trgu: „Volleyball Open Bečej 2012“

  15 jun 2012
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Na trećem turniru za najmlađe „Volleyball – Open Bečej 2012” održanom prošle nedelje na Pogači, nastupilo je 400 igračica iz Hajduka iz Kule, Vrbasa, Topole iz Bačke Topole, Grbića iz Temerina, Srbobrana, novobečejskog Jedinstva, Libera iz Bačkog Gradišta, Kikinde, Žablja, ŽOK Srbobran i Elan voley iz Srbobrana, Futoga, Zlatice iz Padeja, Proletera iz Zrenjanina, novosadskog Varadina, Bačkog zmaja iz Bačkog Dobrog Polja i domaćina ŽOK Bečej, razvrstanih u tri kategorije, 1999. godište, 2000/01. godište i 2002. godište i mlađe.

U kategoriji 1999. godište epitet najboljih ponele su odbojkašice Libera, drugo mesto su zauzele takmičarke Hajduka, a treće mesto devojke iz domaćeg ŽOK Bečej. Kod 2000/01. godišta prvo mesto pripalo je ekipi ŽOK Vrbas, drugo ekipi OK KI 0230 (Kikinda), a treće ekipi Bački zmaj. Kod najmlađih učesnica (2002. godište i mlađe), prvu poziciju zauzele su članice Jedinstva, druga pozicija pripala je Proleteru, a treća ekipi ŽOK Srbobran.
Organizatori turnira, trenerski trojac ŽOK Bečej, Aleksandar Ikić, Mate Radina i Saša Bakić zadovoljni su efektom koji je turnir izazvao u odbojkaškoj Vojvodini, a time i odzivom klubova iz pokrajine, organizacijom i pokazanim na terenu.

I.S.

Naslovi

Popularni Članci