ŽOK Bečej na tri fronta: Početak provera

  25 januar 2013
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Sve selekcije Ženskog odbojkaškog kluba Bečej punom parom nastavljaju svoje obaveze u okviru liga u kojima se takmiče. Seniorska selekcija odmah nakon završetka prvog dela prvenstva počela je pripreme za prolećni deo takmičenja. Tokom prvog dela priprema radilo se na fizičkoj izdržljivosti, do 16. februara, kada počinje prolećni deo lige, na redu su prijateljski susreti.

- Važno je da dobro uradimo naredni deo priprema, a to su prijateljski susreti. Ekipa nije pretrpela nikakve promene tokom pauze u prvenstvu, tako da sa 14 mladih devojaka spremno očekujemo nastavak takmičenja i meč kod kuće sa Partizanom iz Bača - rekao je trener seniorki, Mate Radina.
Za razliku od seniorki, kadetkinje i pionirke se već uveliko takmiče. Kadetkinje u nedelju očekuje u Srbobranu duel sa domaćom ekipom Elan Volley, dok 3. februara u Bečej stiže ekipa ŽOK Vrbas.
Suprotan raspored imaju pionirke Bečeja, kojima prvo stiže ŽOK Vrbas, a potom idu u Srbobran ekipi Elan Volley, do prve subote februara u Bečej stiže ŽOK Hajduk iz Kule. Bečejske pionirke su prve na tabeli Pionirskog prvenstva Odbojkaškog saveza Srednja Bačka, bez izgubljenog seta.

I.S.

Naslovi

Popularni Članci