Prva vojvođanska liga Sever: Dve pobede Bečejaca

  22 mart 2013
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U poslednja dva kola Prve vojvođanske lige - grupa Sever seniorska ekipa muškog odbojkaškog kluba Bečej (MOK BEČEJ) je zabeležila dve pobede, obe na svom parketu. U 11. kolu Bečejci su savladali ekipu Mladosti iz Bačkog Petrovca sa 3:1, a potom i trenutnog lidera na tabeli ekipu Maglića sa 3:2. Međutim, novoosvojeni bodovi nisu značajnije doprineli promeni njihove pozicije na tabeli. I dalje se nalaze na pretposlednjem mestu aktuelnog takmičenja, a u narednom pretposlednjem, 13. kolu Bečejci kao domaćini dočekuju ekipu OK Mladost iz Turije. Utakmica se igra u OSC „Mladost“ u subotu, s početkom u 19,30 časova, a u poslednjem, 14. kolu Bečejci gostuju u Subotici. gde se sastaju sa ekipom Spartak 2.

 

Poraz u Somboru

Seniorska ekipa ŽOK Bečej u okviru 14. kola Prve vojvođanskoj lige - grupa Sever, je pretrpela poraz na gostovanju u Somboru od ekipe CSV rezultatom 3:0 i trenutno zauzima sedmu poziciju na tabeli. U narednom kolu, u nedelju, u OSC „Mladost“ s početkom u 19,30 časova Bečej dočekuje ekipu OK Turija, a u 16. kolu odbojkašice Bečeja očekuje gostovanje u Apatinu, gde se sastaju sa istoimenom ekipom.

Pionirke u aprilu

Pionirska ekipa ŽOK Bečej (1999 godište i mlađe) ušla je u drugi krug takmičenja pionirskog Prvenstva Vojvodine. Takmičenje se nastavlja početkom aprila meseca.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci