Stoni tenis: Nove medalje za STK Vojvodina

  22 mart 2013
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Na Pojedinačnom prvenstvu Srbije za mlađe kadete i kadetkinje, održanom 10. marta u Skorenovcu, učestvovalo je 110 takmičara, među njima i stonoteniseri Vojvodine iz Bačkog Gradišta. Sabina Šurjan je bila prva u grupi mlađih kadetkinja, a dubl Sabina Šurjan - Tijana Jokić (Vršac) postao je prvak Srbije. Akoš Benke je na ovom takmičenju osvojio bronzanu medalju.
Na pojedinačnom Prvenstvu Srbije za kadete i kadetkinje u Ćićevcu 17. marta je stonoteniserka Sabina Šurjan osvojila drugo mesto u pojedinačnoj konkurenciji. Na takmičenju je učestvovalo 104 takmičara. 

 

Dve pobede Gradištanki

U I saveznoj ligi za žene ekipa Vojvodine je u XIV kolu bila domaćin ekipi Hajduk Veljka iz Negotina. Gradištanke su pobedile rezultatom 4:0. Edina Benke je bila dva puta uspešna, dok su po jednom to bile Sabina Šurjan i Aneta Poljak. Ekipa Vojvodine je u XV kolu gostovala u Uzdinu ekipi Uniree. Gradištanke su pobedile rezultatom 4:2. Dve partije je dobila Sabina Šurjan, a po jednu Edina Benke i Aneta Poljak. Devojke u XVI kolu dočekuju ekipu Crvene zvezde iz Beograda.

I dalje na vrhu

U XXII kolu II vojvođanske lige za muškarce ekipa Vojvodine je kao domaćin igrala protiv ekipe Jedinstva iz Stare Pazove i pobedila je rezultatom 4:0. Po jednu pobedu su ostvarili Akoš Benke, Ištvan Poljak, Dragan Živanov i dubl Benke-Poljak.
U XXIII kolu muška ekipa Vojvodine je gostovala u Novom Sadu ekipi Vojvodina 2011. Poražena je rezultatom 4:3. Dve pobede je ostvario Ištvan Poljak i dubl Benke-Poljak. Muška ekipa Vojvodine je sa skorom 19:2 prva na tabeli.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci