MOK Bečej: Obeležen jubilej kluba

  17 maj 2013
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Prošlog četvrtka je održana svečanost povodom deset godina postojanja Odbojkaškog kluba Bečej koji je osnovan 5. juna 2002. godine.

U okviru svečanosti na kojoj su prisustvovali gosti iz Odbojkaškog saveza Srbije i Vojvodine i prijatelji iz vojvođanskih klubova, odigrana je revijalna utakmica između šampionske ekipe Vojvodine iz Novog Sada i MOK Bečej u kojoj je pobeda očekivano pripala Novosađanima (3:0) ali pored činjenice da je u ovakvim mečevima rezultat uvek u drugom planu samo prisustvo šamiona na parketu Bečeju je dalo poseban ton svečarskom karakteru obeležavanja jubileja kluba koji se tokom decenije postojanja sa uspehom takmiči u I vojvođanskoj ligi.
U pauzi između drugog i trećeg seta predsednik bečejskog kluba Vasilije Džigurski je uručio priznanja zaslužnim pojedincima a kako je rečeno kroz klub je prošlo pedesetak igrača od kojih su mnogi danas završili fakultete a od prošle godine klub je dobio i svoju prvu pionirsku selekciju da bi ove godine bila formirana još jedna selekcija pionira a u toku je osnivanje i sekcije kluba u Bačkom Gradištu.

V.F.

Naslovi

Popularni Članci